Metode de plată acceptate

  1. Transfer bancar– Achizițiile pot fi plătite prin banca in contul:

 

Bloembollenbedrijf J.C.Koot

IBAN: NL86 RABO 0310 9959 30

BIC: RABONL2U

Banca Rabobank, Olanda

 

  1. Plata online– Cea mai ușoară și mai convenabilă metodă. Pentru a plăti produsele online, înainte de plasarea comenzii, selectează opțiunea “Plata online”. După confirmarea comenzii, vei fi redirecționat(ă) către pagina de servicii, unde poți alege una dintre opțiunile prin care se va efectua plata produselor comandate.

 

Metodele de plată online acceptate sunt:

  • Plata prin Paypal
  • Plata prin cardul de credit Visa, Maestro și Mastercard

PayPal

Ce este PayPal?

Serviciul oferit de PayPal.com functioneaza ca un cont bancar, singura diferenta este ca printr-un cont PayPal totul se realizeaza electronic, din fata calculatorului, prin intermediul unei conexiuni la Internet. Un utilizator care isi deschide un cont Paypal si-l poate incarca cu o anumita valoare, pentru acest lucru folosindu-se de un card bancar compatibil cu platile online. Banii vor fi retrasi automat din contul traditional si mutati in cel electronic.

Este important de stiut ca aceasta operatiune nu presupune nici o extrataxa, transferul banilor fiind in sine o plata online, avand comision 0. Folosirea platilor pe site-uri web din contul PayPal reduc la minimum posibilitatea fraudelor in defavoarea utilizatorului.

Prin Paypal putem:

PayPal logo

  • Plati marfa cumparata online

  • Accepta carti de credit

  • Trimite si primi bani in si din toata lumea

  • Pastra secrete informatiile referitoare la cardul nostru

  • Gestiona cheltuielile online

De ce Paypal?

De ce merita sa avem cont Paypal?

PayPal este numarul 1 la tranzactiile online. Serviciul oferit de aceasta companie este adoptat pe scara larga, de peste 8 milioane de utilizatori si comercianti. In plus exista multi comercianti pe Internet care nu sunt de incredere. Daca le dezvalui informatii despre cardul de credit te expui unui risc mare.In schimb, daca folosesti PayPal, ei nu vor afla informatii despre cardul tau bancar. PayPal pastreaza secrete acele informatii. Folosind acest serviciu te asiguri ca informatiile raman secrete si platesti usor, folosind doar adresa de e-mail + parola.

Este PayPal gratuit?

Da, poti sa-ti creezi un cont PayPal gratuit, pentru a trimite bani prietenilor sau familiei sau pentru a vă plăti pentru achizițiile online. Transferul banilor din contul tau bancar intr-un cont PayPal nu costa nimic. Nu exista taxe nici pentru platile din contul PayPal, dar exista o limita pentru cantitatea de bani care poate fi platita, incasata sau retrasa din contul personal.